Pentru părinți

Scrisoare către părinți

Dragi părinţi,

Aş dori să va prezint Centrul Psihologic Iulia Pantazi unde puteţi să va adresaţi indiferent de tipul de problema pe care o întâmpinaţi în relaţia cu copilul sau adolescentul pe care îl aveţi acasă.

Indiferent cât de plăcută sau gravă este situaţia în care va aflaţi aş dori să va asigur că acest lucru nu se datorează faptului că sunteţi părinţi ”răi” sau „vinovaţi” de ceea ce se întâmplă în familia dumneavoastră.

Ceea ce trebuie să ştiţi este că aici există o echipa gata să va asculte şi să încerce că împreună cu dumneavostră să gaseasaca soluţii pentru a putea depăşi situaţia în care va aflaţi.

Toate aceste lucruri se întâmplă într-o atmosfera destinsă în care confidenţialitatea este respectată şi acceptarea este necondiţionată.

Mulţi dintre membri echipei au petrecut ani de zile pregătindu-se pentru a veni în ajutorul şi sprijinul copiilor şi familiilor dumneavoastră.

Poate mai mult decât orice altceva oferim părinţilor o modalitate de a se conecta cu alţi părinţi pentru a împărtăşi cu aceştia problemele cu care se confruntă, frustrările generate de sistemele medicale şi educaţionale actuale precum şi posibilitatea de a deveni şi de a învaţă să facă advocacy pentru proprii copii.

Încurajăm de asemenea părinţii care sunt interesaţi de organizarea unui grup de sprijin de orice dimensiune sau structură şi vă rugăm să ne contactaţi.

Va încurajăm să deveniţi membrii ai centrului nostru, alăturându-vă astfel eforturilor nostre.

Cu stimă,

Psiholog Iulia Pantazi

Distribuie: